Очільники Ірпеня й Переяслава підписали угоду про співробітництво та партнерство

Місто Переяслав Київської області поріднилося з Ірпенем. Керівники цих двох міст підписали в Ірпені угоду про співробітництво та партнерство. Цей документ засвідчує, що відтепер Переяслав та Ірпінь є містами-побратимами.
«Ми знаємо, що Ірпінь – це одне із найбільш комфортних і безпечних міст для проживання в Україні. Ми бачимо, яка інфраструктура у вас, як швидко і ефективно вона налагодилась. Тому я завжди мріяв побрататися з такими містами, щоб брати для розвитку нашого Переяслава щось краще, що вже наші друзі застосовують», – зазначив міський голова Переяслава Тарас Костін.
Зі свого боку, перший заступник Ірпінського міського голови Олександр Маркушин висловив упевненість щодо «дуже плідної співпраці з Переяславом». «Ми будемо туди відправляти дітей, школярів на екскурсії. Вони (переяславці) нам обіцяють надати максимальну підтримку. А ми готові поділитися своїм досвідом», – сказав він.
Тарас Костін цікавився роботою Ірпінського центру надання адміністративних послуг, знайомився з діяльністю «Муніципальної варти». Він зізнався, що ця структура його дуже вразила. «У нас, на жаль, немає муніципальної варти, але побачивши, яка вона в Ірпені, будемо рухатися до цього. Я вважаю, що це один із найкращих зразків муніципальної варти в Україні», – відзначив міський голова Переяслава.
Поділитись на Google Plus

Автор новини2

0 Коментарів:

Дописати коментар