В Ірпені планують збудувати медичний центр за два роки

У 2020 році в Ірпені на Київщині почнеться будівництво нового медичного центру. На це в проєкті міського бюджету на наступний рік передбачено 50 млн грн, повідомив 17 грудня на засіданні виконавчого комітету Ірпінської міськради перший заступник міського голови Олександр Маркушин. За його словами, збудувати центр планують за два роки.
«У цьому році розпочнемо будівництво нашого медичного центру. Виділяємо 50 мільйонів, і за два роки ми самі його побудуємо, бо з держави та з області немає співфінансування, і на 2020 рік теж не буде. Будуватимемо самі, і за два роки ми його відкриємо», – сказав Олександр Маркушин.
Як зазначила начальник відділу економіки міської ради Світлана Демченко, в новий медичний центр буде переміщено дитячий стаціонар. «Це означає, що в нас вивільниться приміщення, і ми будемо його облаштовувати під дитячий садок», – повідомила Світлана Демченко. Вона зауважила, що раніше в цьому приміщенні діяв дитсадок заводу «Машторф», і воно «абсолютно підходить саме для цього напрямку».
За словами Світлани Демченко, в наступному році у сфері медицини також профінансують створення на базі багатопрофільного стаціонару Ірпінської лікарні судинного блоку, придбання реабілітаційного обладнання та автомобілів.
Нагадаємо, проєкт нового медичного центру в Ірпені охоплює всі напрямки, пов’язані з охороною здоров’я матері й дитини. У закладі буде приймальне відділення, дитячий стаціонар, дитяча реанімація, пологовий будинок і гінекологічне відділення.
Поділитись на Google Plus

Автор новини2

0 Коментарів:

Дописати коментар