Кава - напій усіх часів і народів!

Кава - напій усіх часів і народів!



Кава — це не просто популярний напій, це ще й настрій!

Складно уявити, наскільки сильно змінювалися погляди на підбадьорливий напій в різні роки в різних країнах, але на сьогодні існує тільки два. За одним стоять кавомани, які не уявляють свого життя без кави, за іншим — противники, які вважають напій шкідливим і навіть наркотичним.

Особливої любові кава набуває взимку, коли хочеться загорнутися в теплий плед чи в’язаний шарф, зачитатися цікавою книгою та насолодитися горнятком запашної кави.

Кава — напій унікальний: нею насолоджуються журналісти, бізнесмени, художники, та що там приховувати — УСІ! 🙂 Це улюблений напій в усіх країнах і на всіх континентах...

Еспресо, Американо, лате, макіато, моккачино, айріш та багато інших різновидів… Вони всі різні, але об’єднує усіх — наша любов і відданість їхньому смаку.

ЕСПРЕСО — це життя. Гірчить, але бадьорить. Перший ковток може видатися не настільки смачним, але, допивши одну чашечку, завжди хочеться ще.

КАПУЧИНО — це закоханість. Спочатку терпко, потім — солодко і легко. А моменти, коли водночас і солодко, і терпко — незабутні.

ЛАТЕ — це мрії еспресо, розбавленого молоком і пінка надії від капучино. Але немає кориці й тієї терпкості, яка дозволяє відчути момент насолоди.

МОККО — кава з гарячим шоколадом — це густа й тягнуча меланхолія, з особливою солодкістю, яку не знайдеш в еспресо.

АЙРІШ, кава по-ірландськи, — то є пристрасть. Десь там, на самому дні, — спокусливий алкоголь. Якщо розмішати, то він зовсім не відчутний, хоча насправді там є і п’янить.

РИСТРЕТО — це коли все життя одним ковтком. Випиваєш — просиш рахунок і йдеш 🙂 .

А є ще й богиня всіх кав — вранішня — це справжнє кохання, яке ти щоранку плекаєш і твориш власноруч на кухні.
Поділитись на Google Plus

Автор Ірпінь INFO

0 Коментарів:

Дописати коментар